Sunday, March 28, 2010

jiwa TAK stabil



hidup penuh warna warni.
hitam dan putihnya.
haaha! apa yg aku mengarut nih.


ok2,jiwa aku dah tak stabil.
serious aku cakap aku getaq nak final exam nih.
time spm pun tak camni.huh!

amat sedeh dengan keadaan aku kot.

orang sedang bahagia ngan bF mereka.ya aku jelez! bF aku?ohh sudah jadi ex utk 3 minggu.huuu aku yang nak.so,xpe. wait until finish our final exam yeah.  
FOKUS FOKUS FOKUS

orang sedang berseronok shopping.aku jelez!!! duit poket kering.huh. sadis yang amat! ayah,bubuh duit byk ckit ye lepas farah exam nih.nak pi tamak shopping! muahahahahhaa *evil me

orang sedang bergembira di home sweet home masing2 sbb time ni study week.hishhh! ni yg tak tahan! aku jelez sgt2! kenapa ayah tak bagi farah balik lagi.huhu padan muka!

orang sedang enjoy hari2 mereka dengan penuh ceria,sedap menikmati makanan yang ibu mereka masak..aku cemburu! ceh,tukaq ayat lak. aku sedang sengsara kat cnie. makan tak kenyang.tidoq tak lena.mandi basah laa.

tengok! mkn biskut cicah chocolate drink jaa!
.sadis.
nak mkn maggie . mama telah HARAMKAN utk aku mkn!

patut lah aku dah kurus! hahahahaha
well,
nak sambung study.huh.

toodles~

0 899 ohsemm people!:

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)