Thursday, March 25, 2010

pi mai pi mai TANG TU!


semalam adalah hari yg tak leh lupa rasanya.
kenangan bersama besfrens aku kat UM nih.
hahahahaha
masih tergelak bila ingat pa yg kami buat sepanjang semalam.

ok.
here it begins.

kuliah chemistry ngan statistik dah abis.
so ptg kmarin ada kuliah biology ja.tu pun pukul 4.
sampai pukul 5? ya.penat uhh.
sejam sahaja lol.penat iron baju kurung.
malas nak balek kolej,& mkn kat cafe makcik indon tuh.
so ada rezeki kami.
hahahahaha
kat kompleks perdanasiswa ada karnival pa tahh.
ha, tapi jual2 mkanan lah.
students degree yg organize.pandai sgguh depa!
food pun amat menarik perhatian.

tapi,rezeki tak panjang.
haha. time kami pi dah 5.15.
"org nak kemas khemah dah ooi!"
huuuuu
sempat beli ayaq soya ja.ohh my favourite.

kami ronda lah DTC.dewan tunku canselor
bangunan tuh mcm zaman tamadun ROM.haaa unique!
so apa lagi weh? tangkap gambaq r.
lagipun nak abih asasi dahh.kenang kenangan.






si merah itu farah syahirah
si coklat itu fatin atiqah
si hijau itu wan siti nasuha

pusing2 DTC sampai nak muntah.
haaaaaa.peluh badan tak pyh kata laa...mcm mandi!

then, cik farra telah mendapat idea..wink*
fatin,suha, jom naik shuttle nak? bleh kite ronda2 UM.heee
 mereka pun setuju lah
heeeeee!

bas shuttle dari pandangan buntutnya.
sebab utk naik shuttle :
  • free.
  • cepat sampai kolej 12.
  • badan dah "WANGI" tahap gaban.hahaaha!
  • boleh ronda2 UM tanpa had.
  • tak penat!
ok.
naik lah shuttle yg ber-air cond tuh...
wahhh! rasa mcm dlm syurga.=)
kering kontang peluh aku.evaporate.heeee

pakcik tuh pusing2 UM.
semua kolej kami lalu..
kolej 11,kolej 5, kolej 8,kolej 7,kolej 4,kolej 3..

ehhhh.
nape pakcik berhenti?
baru kat library je?
adik,time ni pakcik rehat ler.
pukul 8 baru pakcik sambung kerja.
adik2 kena turun sini..


ALAMAKK!!!!!!!!
toing toing toing

wehhh...
taw dak kolej 12 tuh jaoh!
huhuhuhuhuhu
rasa diri amatlah bodo.

utk pengetahuan korang.
perdanasiswa terletak bersebelahan library.
so do u get it?

KAMI BALEK KE TEMPAT KAMI NAIK BAS TADI!
so damn.
pi mai pi mai tang tu
rasa nak teriak pun ada.huh
idea aku semua nih.

peluh kembali mencurah2 dek kehangatan matahari di ufuk sana.
chewwaaahhh!

so decide masuk library sat and minum instant soft drink.
90cents people! murah kan?kan?
duduk.sembang2.hoho
korang marah aku yep.huuuu
weh! best pa! new experience in life! =D

sory fatin n suha.
i totally mess it up.huh

tapi kita sempat review balek apa yg kita buat on the way balek kolej.
haaaa balek jalan kaki.padan muka!

sangat sayang korang.
thanx sudi jadi kawan2 aku.

fatin : aku pi aloq staq nanti,kita hang out k? aku pi terjah umah ang.hahahahaa
suha : nanti ore gi umah mek suha deh? jale2 kota bharu nuh ye. [speaking kelantanese.hee]

0 899 ohsemm people!:

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)