Thursday, March 11, 2010

sedeh laa.

ok.apa nak cita ha?
hmm.
nothing.

rasa sedeh sgt2 bila asasi nak abih dah.
ya.aku sedeh.

serious,
aku jd matang kat cnie.belajaq jadi manusia kat cnie.
blajaq xjadi manja dah.xbergantung sgt dah kt parents.

sedeh bila trpaksa seperate ngn new frens kat cnie.
gosh.sebak dada.

actually yg AKAN dirindui,
kat asasi,
  1. belajaq naik bas sendiri.beli tiket sendiri.first time in my life.congrats me!
  2. belajaq naik bas rapid.pi mana? stesen universiti,masjid jamek,kl sentral,pudu,times square,mid valley.
  3. bangun pagi2 harap alarm hp.hahaha tidoq mati,xpi klas lah.hahahaha kt umah mama gerakkan
  4. manage duit sendiri.belajaq pegang duit sendiri.hoho money planning?! naa...
  5. jumpa kwn2 dari setiap penjuru malaysia. suka bila dh pndai oyak kelate, ckp n9, sabah bah, hmm ckp kL? uih,terer dah!! hahahahaah 
  6. suka bila kwn2 kelas bwk makanan dr negeri diorang. mcm2.sedap wehh! first time rasa,fuhh nak lagi!
  7. suka bila budak2 yg amat lah genius di sini mao kwn ngn aku yg very very typical ni.thanx kwn2! suka korang cool je. nanak gambaq korang byk2 k? seyes takkan lupa.
  8. belajaq berdiet.hahaha not-so-diet. actually save money.ikat perot ok?heeeee.utk shopping.wink*
  9. BASUH BAJU SENDIRI! sumpah kat umah xpenah basuh.skang dah pndai.wink*
  10. berdikari?ya.amat perlu berdikari. terpaksa nangis sorang2 sbb pressure di sini amat lah tinggi.otak sakit belajaq cnie.sakit! nak gila jugak
  11. kali pertama belajaq dlm kuliah.heeeee kat skola tuggu cikgu suap ja! tutorial?haaa.buat sendiri.
  12. kena jln jauhhhhhhhh pagi2.huhuhuhuhhh nak pegi kelas. setimba peluh taw??
  13. rambut byk gugur.tak larat sapu dah pagi2.mcm sakit leukimia jaa. sebab? pkiaq calculus smpai mcm nak terjun dari tgkat 7 nih.
  14. byk mamat hensem.hahahahaha seyes hensem!! nak? dan sgt2  lah kaya. anak datuk?anak menteri?ya.anak raja ja xdak.heheeeee aku pun nak terjerat.ehh tak! pkir si dia ok.kesian lakk.
  15. mencabar hubungan saya dan dia.ya,amat mencabar dek kedudukan kami yg amat jaoh! yess.kami masih setia.hahahaha tapi still dugaan BANYAK.
  16. pandai speaking2 dahh.haahahaha students foreigners byk nak MAMFUS! terpaksa lah ckp.
  17. paling rindu ayahanda.siapa tu? ok2.pengetua kolej ok? n my math lecturer,tutor. baik gila!!!
  18. PUSAT ASASI SAINS.tempat menimba segala ilmu duniawi.hahaha fuhh ayat! heeee tempat yg agak seperti muzium tapi antik nih,love the surroundings.
  19. KOLEJ KEDIAMAN 12 {Dr. NAZRIN SHAH} > tempat bergaul ngan kakak3 senior yg garang mcm harimau datang bulan tuh.hahahahahahahah cafe mkcik indon yg xsedap.tapi thanx sbb selalu bagi nasi harga murah sbb tgk muka kesian saya.wink*
  20. UNIVERSITI MALAYA > u idaman setiap pelajar including me! BERSYUKUR sbb sempat merasa kelebihan & keistimewaan UM.xtaw degree sambung cnie lagi ke x.
  21. ok.xtaw nak ckp pe dah! rindu semua menda okeh?? yeah.. ohh rindu

0 899 ohsemm people!:

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)