Friday, May 7, 2010

dedicated for 'kau'

aku baru dpt tahu blog aku ramai org curi2 tgk.
fine.curi tgk la..aku xkisah :)
blog ni xprivate.so kau boleh tgk puas2.

thanx to kwn aku cik I (bkn nma sebenar)
akhirnya aku dpt tau jgk apa yg BF aku buat blkg aku.haha

aku dah siasat. aku dah tanya BF aku and his friends.
aku ni bukan queen control sgt. just aku nak tau pasal semua benda nih.nak bagi clear semua benda.

kau,
kau yg mintak no. BF aku kat kwn laki kau kan. kau bodoh.
kau tak tahu yg kwn kau tu kwn aku ngn BF aku jugak.
aku dah tnya & dia ckp kau yg mintak no. BF aku,dia bg je la. fine.
hey, aku tak kisah la kau nak adore ka hapa ka benda ka kat BF aku.
no biggy.manusia biasa la. tapi lawak..mamat kidal yg xberapa hensem ni yg kau nak minat.HAHA

utk pengetahuan kau jugak, mmg BF aku layan kau kejap.
lelaki.biasa la. awek duduk jaoh. layan ja la org dia xkenal.
mmg sakit hati aku.betol mama ckp, kena pcya lelaki 90% je. 10% lagi kelentong.
then, aku call kwn dia. En. R (bukan nama sebenar).
dia explain everything.
dia ckp muka kau mcm muka aku. AKU GELAK GULING2.
haha.muka tak sama lgsung! aku tgk dah kt FB kau tu siapa.
wahai cik S (bukan nama sebenar) :)

kau tak tahu yg kau tu couple ngn En. R bkn ngan BF aku.
En. R ckp dia ngaku dia menyamar ja jadi BF aku.(kononnya BF kau)
aku kasihan jugak dkt kau.totally diperbodohkan.
En. R pun ckp dia sorry. dia saja ja layan kau.kau nmpak desperate sgt2.

well,now dah clear semua.
kau pun dah status single kat FB kau. cari la lelaki yg better.BF aku pun bkn hensem pun,tak payah la.
aku kenal BF aku lama dari aku kenal kau. tak tergugat cinta ini. cewwaaaaah.HEHE
so, i believe in him for now. pengajarannya, must be more queen control!! 

hey, kami still together. great news right :)
nanti jemput dtg kenduri kawin ye

6 899 ohsemm people!:

aswin said...

isk isk..
mcm2 pangai owg eh..

ezne ezureen rashid said...

ahahah..
tahniah!! :)

THE DUTCHESS~ said...

thanx!!

mmg perlu kesabaran.huh

THE DUTCHESS~ said...
This comment has been removed by the author.
sarra azzam said...

spe tu smua org yg mganggu kbahagian kwn sejatiku neyh???!!!

THE DUTCHESS~ said...

hahaha.biasa la bila ada org minat Bf sendri.

kena bertahan dan bersabar je laa.

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)