Thursday, May 20, 2010

penganggur tanam anggur,

aku penganggur sepenuh masa.
ya, saya penganggur! haha
-tanam anggur tak berbuah- 

really excited nak masuk U balik.heee
the atmosphere & surroundings are best. :)
dah finish isi upu,tggu keputusan je la.jeng3.
u mana nak amik aku??heeee


tapi biasa la kan, bila duduk sana, gedik nak balik umah.
gatal tangan kaki betol!
aku mmg seorang yang amat amat homesick.
pengakuan ikhlas.

but nak sambung degree nih, i will try be more matured.
i will try, try okeh? :P
dah besaq panjang,dis year last to be a "teen".
HOHOHO

hey, ini kerja part time aku.
godek laptop cumil nih sampai aku ubah luaq dalam.hahaha

ini cover laptop.cumil x? hahaha
aku made it more ugly ngan add some glitter love stickers.muahahaa 
kerja gila!

SILA ABAIKAN CONTENT WINDOWS DI BAWAH, LIHAT BORDER SAHAJA.

mozilla pun aku make-up.
leopard pink design. RAWRR!

google chrome pun! hahaha
leopard brown lakk.

fine.aku  menggila  corak leopard nih.
mmg gila suka!! HAHA
baju pun aku nak cari satu lah corak ni. 
waaaa! berani! :D

ehemmm...aku akan amat jeless kalau korang ada 
blouse,heels or anything yg corak leopard. okeyy?

toodles!

4 899 ohsemm people!:

sarra azzam said...

hahahah!
npe lwk sgt ampa nya cover lptop..
nnti km pon nk wt entry cmneyh bleh??
tnjok km nyer cover, google nyer theme..
tp mozilla xkowt sbb xslalu pkai pon..
btw, stu lgk entry yg gilo!!

the Dutchess said...

i love unique things.heeee

yup.ikot mpa laa.

thanx.mmg entry gilo.

.bahi. said...

sama lah kita! google chrome pon ak guna brown leopard! yeye..!!

the Dutchess said...

ehh bahi! sama.hahaha yeyee

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)