Saturday, May 1, 2010

sumpah letih!

hari ni amat borink ohh kat umah.
jaga ijat jaga ijat jaga ijat
betapa borink kan?

okeh.alan outing lagi ari ni.
dia xkluaq,nak balik umah.
so, kami pi amik dia laa...
but ofkos terkejut..ayah suruh saya drive.ehemmm **
hey,mana penah bwk auto! time belajaq dulu guna manual laa.keta mama pun manual.
agak cuak di sini.HAHA

ok2.cool aja bebeh :)
bawak keta vios tu mmg slow ala2 siput babi.hahahahah!
well,pandu cermat jiwa selamat !!
tapi ofkos adik2 aku tu taw complain complain.huh try bwk tgk ana!
kesian alan tunggu kami kat skola sains tu smpai mencurah2 air peluh.
metaphore :)

balik umah amat lenguh badan :( gedik jaa.HAHA
duduk umah.
jaga ijat jaga ijat , main Sorority Life Sorority Life

then,tiba2 jahh electric tak dak!! bengonggg
panass sgt uhh.air peluh2 bertimba2.
boleh supply air tanaman jagung di ladang
metaphore again :)

mama ajak pi aloq stuck plakk.heee
nak pi shopping.release tension.exam mama dah abis.well done mama :)
ditegaskan di sini, mama ja bershopping!
hahaha.aku??? cuci cuci mata.puasa shopping sat.wink*
yang letihnya aku laa driver.huh dan amat penat sbb xpenah bwk keta oo sampai aloq staq.
tak jauh,tapi bila drive sakit badan oh.HAHA dan tension bila bapak sendiri  berbakat jadi tester JPJ.heeee
mmg hari ni letih! huh.

nak getting my beauty sleep dahh.
toodles~

0 899 ohsemm people!:

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)