Friday, May 7, 2010

sweet. TOTALLY :)

hari ni finally keluar date jugak.
after beberapa bulan tak jumpa.
kasihan bukan? haha.

ok.keluar ngan my sis juga.
hehe. tak kisah.
ofkos la drive sendri bila ayah tidak lagi menghalang.
COOL :)

my sis ajak pi PERLIS BOWL. main boling laaa.hehhee
ok2.agak cuak melihat ramai org di situ. ehemmm..budak2 sekolah pun ramai ehh.
terer lah kecik2 pun pndai main boling.

my sis start main game ngn kwn2 dia.
aku plak jadi tunggul sekejap di corner itu menunggu my Bf dan cik ezne.
hahahaa.cool lah ezne sanggup join kami.heee

my Bf ajak main.hahaha aku malu.serious aku tak reti.
dah dia bayar semua,fine.aku main.
rupanya aku pun terer! terer baling masuk longkang. SYABAS! haha
Bf aku ada bakat terpendam. 2 kali strike.sungguh,aku teruja :D

then my sis pegi tuisyen. ezne pun balik.
aku pusing2 kangar ngn Bf. mcm org bodo. mmg takda haluan.
belasah KFC, naik turun the store,pusing2,sampai nak muntah.

mmg time jumpa dia, aku interview mcm polis.HAHA
semua benda aku selidik. ok, clear sudahh.
tapi aku siap bg amaran tau. ;P

hey,balik pukul 7! gila kentang.anak dara balik lewat.
sumpah tak elok! tapi nk buat mcm mna, my sis balik tuisyen pun pkul 6.45.


wink* dating time

wif my Bf. enjoying nyam2 and cappucino & strawberry blend.
hehe.sweet :)

4 899 ohsemm people!:

ezne ezureen rashid said...

wow!! mkn nyum2.. hehehe..
best3... hahahha..
cumil la!! :)

THE DUTCHESS~ said...

hahaha.saja galokk!

apa yg cumil??

ezne ezureen rashid said...

ang la cumil ngn payung tuh..
yus pun cumil gak dok posing gitu.. wahaha ops!! terpuji XP

THE DUTCHESS~ said...

hahahaa.
tu kipas la wehh.

haa..ok.takpa2 :P

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)