Wednesday, June 2, 2010

aku rindu saat tu.

tetiba rindu UM.hahaha gila kot aku!
dulu dok sana gedik gila nak terjah pudu, tiap2 mggu nk balik.
mmg duit aku tabuq kat jalan ja. stupid me :D
pkir2 balik duit tambang tuh sepatutnya aku dah boleh beli handbag GUESS.
serious! time Y.E.S je lah. (year end sale)

tetiba rindu sbb tgk junior2 masuk asasi jugakk..haha
  gud luck bebudak asasian sekalian! :D

today, cewaaaahh...haha hari ni aku nak ngomel tentang UM 100%.haha
rindu dehh.

once upon a time,
haha
bebudak asasi & bebudak RPKJ (RPKJ tuh bebudak yg dpt gi Jepun,asasi 2 tahun)
tinggal di kolej kediaman 12 Tuanku Nazrin Shah.
kolej ni satu2 nya yg ada lif.sbb 9 tingkat. bangga deh.hahaha bdk kolej lain mmg jeless lah.

itu blok guys.

kolej ni mmg best. 2 org satu bilik. privacy gila :D
suka aku! 
hey, nak cari mna pintu bilik yang striking mcm ni,

KUNING.heee mmg kaler yg aku allergic sgt2 =.=
lukisan tuh aku lukis.haha tah2 depa dh buang.

meja study kami pun kuning.fuhhh patut aku xleh fokus.
hahh, alasan farah. boo!

ini meja study aku.
& tmpat iron baju & bancuh hot chocolate.
tempat teriak pkir algebra smpai gila & tempat luah perasaan jugak.HAHA

ini meja roomate tersyg.hee hazira.
gila mampoih dia tau aku snap pic meja dia.
jgn mrh syg! :D

KEKEMASAN meja kami lebih kurang ja.hahaa tp ofkoss aku yg menang! 


ni time jogathon.
best 
hazira dpt no.4. tetiba bngga time tuh :D

ni masa study kat library.
kena pakai mask sbb time ni HINI popular.huu

dalam kuliah. rindu korang!
tempat tidur time physics.haha gila aku.

ini girls kelas aku.
mcm2 ada. yg over genius,yg brutal, yg alim, yg sempoi.
cukup package. :D
hey, korang simpan leklok taw bintang2 kita tuh.

ni pulak BFF aku kat UM.
hazira & meeda.
selalu lepak dgn depa la. cunn lahh! :)

dua org ni jugak yg ajaq aku pi merendek.
sampai aku dah jadi shopaholic.haha

rindu time kita terlepas bas rapid, lari mcm org gila ngn baju kurung sbb nak terjah bas.
rindu time kena caci maki ngn pakcik delivery sbb lambat turun amik order pizza domino. 
rindu time buat muka tak malu lambat turun solat hajat kat dewan.
rindu time jadi pencegah maksiat tak bertauliah.
rindu time buat drama hindustan lari dlm hujan lepas kuliah.
weiii..rindu lahh!


MALAM EMAS. tak leh lupa. best gila :D
ugly duckling jadi swan.hee

pakai baju kurung tiap2 hari.
bwk file berlambak2.
peluh busuk setimba.
ya, aku rindu jugakk! :D



4 899 ohsemm people!:

sarra azzam said...

hahahah!
rnduuuuu~
ayat xbleh blah..

the Dutchess said...

ofkoss!

u know nothing dear :D

sarra azzam said...

tawu~
pe yg Berry km rsa smua km dpt rsa..
wekk!
hak2 tui!
rsa cam nk tmuntah dgar ayat sndri..
heheheh!

syakey said...

mcm best je. ;D

yeah, pizik mmg rajin tdoq. haha.
tp bla lecturer mantap, mmg xsempat tdoq dh :p

um aliran apa? ;)

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)