Monday, June 21, 2010

quick flashback.

  • babysitter as always. bulan depan aku berhenti kerja ni..masuk U balik.HAHA aku pun sedang packing barang barang. tak banyak pun.reuse barang yang aku guna kat asasi dulu. bijak bijak :D

  • reunion sekolah rendah. SK KAYANG. actually yg ni gathering ja.. real reunion aku tak pi. ada hal.hehhe
makan makan,boling,:D

  • family vacation! oooyeeehhh! :D
ini bukan family vacation. family outing! :D
seronok jugak bila mama boleh strike tanpa skills.
"fokus & guna soul"

ini baru vacation :)
bessstttt




  • reunion SMK DERMA. adik aku cakap sekarang sekolah tu org panggil DECS. sapa rasa2 dia ex or still students sekolah tu mesti tau maknanya. :)



  • kenduri kendara tak payah cakap laa..letih kaki tangan mulut sampai perut.HAHA banyak nak mampuss. tapi best sebab tak payah masak nasik.makan free..muahahaha
  • aku xdak mood nak ber-belog nihh..entah pasai pa.. angin hilang.muahahhaa aku bukak fB pun asyik main.....

enjoy! hahaha 



0 899 ohsemm people!:

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)