Wednesday, August 25, 2010

HEAVEN kot. heee

dah lama tak berbelog.haha

aku tak sabaq nak balik.


kondisi dengan si dia?? ohh mcm taufan.berpegang teguh sahaja pada batang pokok kelapa,jika tak mau hanyut.bodoh la kita. kenapa asyik gaduh? stupid stupid.

ni mungkin sebab aku bukan mcm awek awek lain yang tergedik gedik nak jumpa BF time weekend,date dekat mall sampai malam. mmg bukan aku.hmmm
adakah dia jemu?jemu tak dapat tengok muka aku,tak dapat date macam pasangan lain??
ok,maaf ya. trend aku date sebulan sekali tu kira rahmat dah. aku jenis cepat jemu.maaf.


tapi next week dia janji nak belanja aku head to toe. dia datang KL.weeheeeeeee
ala ala princess.haha jgn jeless. nikmat orang orang yg jarang dapat jumpa.heee


PAVILION-GUESS satu.
HAAGEN DAZS aiskrim nyumm nyummm



baju baju lagi??okey?
aku tak sabaq.nak shopping!

sayang abang lah mcm ni.

mmuuahhxx mmmuaahhhxx -thumb kiss-
(macam cerita dating on earth tu)




lalalaalala cepat la datang ohh jumaat. HEAVEN

0 899 ohsemm people!:

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)