Sunday, September 5, 2010

♕ 129 - projek raya.wootwoot :D

assalamualaikum tuan tuan,puan puan,makcik makcik,abang abang,kakak kakak & adik adik.hehehe

hari ni hari ahad,bersamaan hari 25ramadhan sudah :)
cepatnya puasa! pejam celik,pejam celik.

okay,mood raya pun dah activated.HAHA bila dah duk rumah baru sedaq mcm2 kena buat.HOUSECHORES bebeh :D mmg seronok kemas kemas, mop lantai,tonyoh sini sana situ,tapi kan...penat! hahaha esok baru nk start heavy duty tuh,malas yg amat for now.weehee

so,hari ni saya hanya membantu mama membuat kuih. ok, dah lama mama tak buat kuih.hehe tahun ni semangat pulakz.haha raya sebelum2 nih makan kuih tunjuk,sekarang makan kuih buatan sendiri :) takkan aku nak post cara2 membuat kuih kot? tidak tidak,aku tunjuk hasilnya sahaja ok? hari ini sempat buat 2 jenis ja..esok lusa tulat tak taw lagi :P


biskut beluncas
(ala ala samprit,tapi lain!)


cookie cornflakes.
(rasa mcm danish cookies,sumpah! :D)


 ini biskut paling SEDAP tahun ni
*perasan*
hahahaha nama aku okeyy..decorate ikut suka hati.
mama ckp tak baik membazir :)



 adios people!
chow~
 [PROJEK RAYA-housechores,kuih raya,pakaian raya,jalan raya,hantu raya.HAHA]

2 899 ohsemm people!:

Trah Wann said...

ades ,cute je biskut yg ada nama farah tu . ngengehh ;P

the Dutchess said...

hehehe
ofkos la! weehee *_^

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)