Friday, October 15, 2010

134 - hey, new one! HAHA

♥okay ni baru punya.haha template baru.

seronok seronok.golek golek.HAHAH\

hati aku tengah sakit.sakit? ala macam kena rebus dlm sup ja.biasa der :)

kita takkan tahu apa yang dia buat belakang kita, tapi allah akan tunjuk jugak kan,maklumlah,insan teraniaya.bhahaha gelak kuat2 cepat! hati pedih lagi.

kita terkejut dia say hye bye to someone,okay "kawan kot"(bagi sedap hati sendiri) tapi dengan cara mencurigakan.hati pedih lagi.fine.

hey,"kawan" tu a girl :)

aku malas nak hentam,karate,silat semua depan dia.sebab dah penat. :D

okay,tipu.senyum konon kau farah! :(

aku takmao jadi pompuan bodoh yang terhegeh2 kat laki.tapi aku takmao jugak jadi bodoh lepas laki yang dah hidup lama ngan aku.perghh HAHA okay,baru 3tahun.tak lama pun kan. kau wahai "kawan' yang baru nak cuba approach my Bf,stay back! aku takkan biaq ja :) jangan nak naik tanduk lagi.aku tak mengalah pun.weeekkkkkk! :P

toodles peeps! kali ni aku mmg merapu macam gila.sekian

 ini mcam artwork aku.HAHAHA bukan bukan.ni hati aku.

 

0 899 ohsemm people!:

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)