Thursday, October 28, 2010

139 - ohh klik sini.

ATTENTION!

esok, ehh lusa beta akan balik ke perlis ya! mintak perhatian.HAHA


choihh bajet anak raja kaa..hakhak gelak guling2...
ohh rindu laksa terbaik dari kuala perlis! yeehaaaa!! :D


Perhatian jugak untuk customers,adehhh haha kawan kawanku yang order shawls tuh, nanti claim ye...prepare money cukup cukup :D seronok pulak jadi businesswoman nihh.HAHA

then?apa lagi ya, ehh cukup la kot. nak gedik gitau tuh ja. study week aku kat rumah ya. allahualam,harap aku boleh study.berkat parents kita ya :D mama cakap,"boleh ja study kat rumah, makan semua cukup,terjamin. and off fb,off hp,sure can score.dicipline yourself dear ♥" sebab tu aku syg mama ketat ketat.hee she understand me A LOT BETTER. fb tu senang ja nak deactivate.tak kisah pun,hp tuh,ehemmm maaf la kann..hee NYAWA KOT!
apa lagi,hmm oh NEO menanti.ishh ishhh gatai tangan dahhh.


mari study sikit,papai!
toodles peeps!

boleh pandang pandang,jangan pegang pegang..lalalalalala

0 899 ohsemm people!:

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)