Wednesday, November 10, 2010

141 - TRIVIA ♥ me!

ini sekadar suka suka. tapi semua ni kenyataan, sumpah 100% correcto! hee 


ready? go!
usha pantas pantas!

  • wajib pakai bedak sejuk time tidurr (dekat rumah ja), dekat kolej tak boleh,takut nanti girls histeria pulakz. HAHA
  • gila kasut. sampai ada kasut tak terpakai sampai sekarang. AMAT TAMAK !
  • suka nasik, benci mee. perut aku tak dapat terima. :{
  • suka coffee yang bersusu, KOPI pahit hitam tu.errr cannot!
  • tak up to date pasal trend. tapi follow the trend.hehehe wajib tu wajib.
  • fanatic kalau nampak muka Lee Min Ho boleh jadi histeria.lalalala
  • tidurr wajib dua bantal. satu bantal ja boleh migrain kott.HAHA teddy peneman sejati di kala sunyi.hik3
  • suka tangkap gambar. sekali pegang camera boleh sampai beratus.fuhhh >.<
  • wajib ke tandas sebelum tidurr..takut terr ehemm atas tilam @_@
  • kalau study kena pakai slippers bulu bulu, konon baru cozy..hehe pastu duduk bersila atas kerusi.MANTOP! :D 
  • suka segala benda yang berwarna pink. tapi sekarang dah jadi universal pulak dah ! HAHAA
  • bag kuliah tiap tiap hari kena tukar. saya cepat boring! ehh kena match dengan baju jugak kann.. :)
  • makan dengan tangan lebih afdal dari guna sudu :) tangan kanan yep!
  • suka tidurr lambat, bangun lewat. tak dapat kenalpasti motif sebenar.
  • suka pergi kelas/kuliah lambat. sampai member sumpah seranah.HAHA sorry girls. tapi kalau exams, aku terpacak awal depan tangga kann...
  • suka berus gigi biru/purple ja. 
  • facial set the one and only, SIMPLE :) sampai tua gwa mao guna.hee
  • ohh i hate fishballs,nuggets and so whatever lah. tah, junk food kureng :)
  • satu tin biskut munchy's ke,tiger ke, saya mampu habiskan dalam masa 3 hari! PIRANNA :D
  • suka rendam kain, tapi malas sidai kain.
  • tengah menggila GUESS.handbag satu! hmm >.< sem depan dapat kot.hee
  • suka iron baju sebakul sekali gus! nahh pecah peluh macam jog 5km ^_*
  • buat jadual waktu study sendiri,buat lawa lawa comel cun giloss! tapi tak ikut pun.
  • cepat boring dengan buku. tapi excited dengan mukabuku. LOL :D
  • kakak sulung yang berintegriti tinggi (apa apa ja lah yang baik baik) kuikuikui
  • tak penah shopping online, prefer shopping dengan tangan. PUAS! 
  • suka letak hp tepi telinga time tidurr, tapi sorok hp bawah bantal bila bunyi.
  • alarm snooze sampai kali ke 5 baru terjaga.terbaik wokk ^_^
  • minum air mineral sahaja time dekat kolej.masak air untuk maggi dan milo ja!
  • suka kaler terang terang nyahh! hahaha sakit mata u ollz.
  • tak pandai make up. eyeliner pun suruh orang pakaikan >.<
  • dalam handbag wajib ada TISU!
  • tak pernah dating malam malam.
  • suka study sorang sorang. tapi makan suka ramai ramai :)
  • pernah naik flight 2 kali ja... -.-
  • suka blouse comel comel dari tshirt rock rock (^_*)V
  • suka wedges and flats daripada heels 4inch.
  • TU SAJA LAH.MALASSS haha




toodles peeps! adios 


Dutchess says : raya haji dekat KL tahun ni. tak seronok lah :(

0 899 ohsemm people!:

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)