Saturday, November 13, 2010

143 - bukan BAHAGIAN KEDUA, tapi tag jaa :D

salam.. tak lupa janji nak menulis karya agung (sambungan BAHAGIAN SATU) tapi lepas ni ja lah ekk.. final exam still in mood.HOHO takpa2, apa yang penting? kerjasama. bukan bukan, ada kewajipan perlu dibuat.hee ini ha, tag dari cik EZNE 






~berikan satu nickname~

cik farra

~ucapan untuk pemberi award ini~ 

terima kasih tak terhingga kepada parents, fans yang menyokong i selama ni. aicehh >.<
HAHAHA tipu tipu.
terima kasih wahai cik ezne kerana men'tag' saya ya. tak sangka belog saya CANTIK :P

~enam feveret artis / band~ 

1. siti nurhaliza
2. lee min ho (patut rank first tapi sebab dia curang,so no.2 lah)
3. wali band
4. paramore (haha baru start layannn)
5. UNIC
6. AXL's (aku MEMANG jiwang beb :D)

~bagi award ini kepada 10 orang kawan kawan blog atau followers anda yang cantik lawa gedik manis masam pahit tu~


blog korang korang full content yang bestttt! keep it up :D
mmuuahh muahhx





0 899 ohsemm people!:

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)