Monday, November 15, 2010

✿ 144 - Award! macehh :D

aaaaahhhcchummm >.< nahh terkedu dapat award ni.ngeh3
terima kasih cik anati! 

1. gelaran yang anda berikan kepada si dia
perlukah? haha okay2.
abang boleh,sayang boleh,b boleh, papa ja takboleh. erkk -.-

2. bila first date korang ? kat mana?
first eh? jap2 nak godek memory.
3tahun lepas,tarikh tak sempat catat pun. LOL.
emmmm dekat the store ja weh ;{ glupp..mmg tak menarik!

3. kat mana korang selalu date
PIPizza Hut.
away dari kesibukan kota.kuang3 :P
KFC pun lahh.

4. maksimum berapa kali korang date dalam seminggu?
ni yang sedeh nak jawab ni. adehhh :((
tukar soalan berapa kali dalam setahun boleh? huuu
time cuti ja wei! boleh la 4 5 kali.

5.perkara paling sweet korang penah buat bersama
saya jadi driver dia! saya drift. dia takut.HAHA
cool tak?

6.hadiah paling best korang penah dapat dari dia
paling best? banyak3! 
cardigan SEED kot paling sayang.heee

si dia pernah buat surprise tak?
TAK PERNAH LAGI! waaaaa :'(
konon NANTI. bilakah?bilakah?

korang pernah gaduh tak?
oishhh soalan apa tu? WAJIB!
tell me couple mana yang tak gaduh?? hehee
sebulan wajib la gaduh 2 3 kali.lebih afdal.HAHAHA

sape slalu mengalah bile gaduh?
him la! sebab dia yang suka cari gaduh. :/
aku never mengalah. heeeee

ayat2 untuk boyfriend/girlfriend anda
la yang ini pun perlukah? hehe
FLY. :)

tag kat berapa banyak sweet couple yang korang nak

olohhhhhh yang ni leceh! >.<
siapa yang dah ber'couple' angkat tangan?
haa, kamu! kamu! kamu!
ambik ye...free ni! :D



Dutchess says : nak makan apa ya malam ni. Tomyam kot :D

0 899 ohsemm people!:

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)