Friday, November 26, 2010

150 - Tag ; Nana Ilyana

assalamualaikum. haishh mood nak bercerita sudah hilang. adehh no story, sebab hidup pun boring sekarang kot.huuu same routine everyday =.= ngoiiiiii. So, kali ni curi tag orang lagi (tak curi kot,sebab dia bagi je) dari NANA. thanxie! 



1. Apa benda penting dalam hidup anda?
Handphone & lappy. Benda kan bukan org? ok ok.

2. Benda terakhir yang anda beli guna duit anda?
BAJU :D

3. Di manakah tempat anda akan melangsungkan perkahwinan anda dan apakah temanya nanti?
Ocean Glow.kat tepi Pantai Kuala Perlis. haha my mama give this  idea *wink* tema : Vintage english

4. Adakah anda sedang bercinta sekarang?
Absolutely!

5. Berapa lama anda akan mencintai kekasih anda?
Selagi dia mencintai saya dan tidak curang. :)

6. Di mana anda selalu jumpa kekasih anda?
Biarlah rahsia. Atas muka bumi ni jugak :)

7. Novel/majalah/buku terakhir dibeli?
erkk.. lama sudah tak membeli buku.HAHA

8. Siapakah nama penuh anda?
Dah taw kot. No need lah!

9. Antara mak dengan ayah yang mana anda lebih mesra?
Of course si cantik meletop cun giloss; my mama :D

10. Namakan orang yang anda betul2x nak jumpa dalam hidup anda?
LEE MIN HO! oishh histeria aku! AHHHHHHH OMG!

11. Adakah anda basuh baju anda sendiri?
ya, bila aku rajin. tak rajin, washing machine selalu ada :)

12. Di manakah tempat anda betul2x nak pergi?
Jeju island. FUHHH >.<

13. Pilih satu "peluk" atau "cium"?
Peluk. universal sikit.kiss ni dangerous.muahahaha

14. Beritahu 3 benda tentang orang yang beri tag.
=Nana Ilyana
=Blog dia suci, cantik!
=Dia gorgeous :D

15. Lima benda yang disayangi dalam hidup anda.
-Family
-Yusrin
-handbags
-kasuttttt!
-apa apa lagi yang aku beli guna duit sendri, dan aku snggup bergaduh utk dapatkannya :D

16. Lagu yang anda suka dan selalu dengar.
Aku ni universal :D lagu yang maksud mendalam sedalam perigi. huhhh!

17. Bila tarikh lahir dan kt maner korang sambut tahun lepas?
22.11.91. Tahun lepass??? Kat pizza kot.

18. Rakan blogger yg anda nk tag?
ALL MY FOLLoWERS :) 




Dutchess says : Nak menari pulak.HAHA

0 899 ohsemm people!:

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)