Friday, December 17, 2010

158 - Think positive.

Actually aku tengah busy daftar subjects for next sem.4 Plan jadual, tak mao dah kelas petang, nanti aku ngantuk dalam kuliah.. krohhh -.- sebab tu tak dapat 4 rata. HAHAHA nak pagi2, fresh sikit. Tak payah rebut2 naik bas  kalau pagi [ ayah, kereta farah mana ni L  ] kalau petang confirm bas macam sardin >.< okay, tu matlamat baru. Ha, and tak mao pakai wedges or heels dahh pi kelas. Nak jadi nerdy sikit pakai flat & slippers ja. heee Nerd itu comelll kan boleh lari lari kejar bas, nampak macam "ehh baiknya budak ni" HAHAHA








Okayy, next week will be away for vacation. Yeayyyy! J


Tapi........ My sis akan dapat result PMR on Thursday. Ommagucci! Ana tengah cuak tahapp gabang! huuu kesian tengok dia. Macam nak teriak ja tiap hari, countdown hari, adehhh aku pun tumpang cuak! hahaha Ana suka buat teruk. I know u will be reading this, so, tgk ni!


  • Kakak taw apa ana rasa, sebab kakak pun penah harungi semua ni (cewwahh) betoi la! serius, be cool sudahh. Buat habis baik dah kan, tawakal ja J
  • Pasal family compare compare kita semua, no biggy lahh! memang macam tuu kan. Tak payah rasa down sgt, sebab kakak rasa ana terer lagi dari kakak *_^ serius okayyy.
  • What u got, is what u deserve. Ini prinsip kakak. So, jangan risau na! 
  • Kita vacation senang hati, shopping puas puas nanti na, lepass tu baru kita fikir! 

peace all A


kakak sayang ana! é mmuuaahhx!

2 899 ohsemm people!:

ezne ezureen rashid said...

awat yg ada huruf2 tuh? ahhaahha

the Dutchess said...

saja. style baru! hahahaha :D

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)