Saturday, December 18, 2010

159 - Saya nak jugak.

Tetiba fikir masa depan. Dapat gaji nak beli apa dulu? Ohh balas jasa parents number 1 la kan. Tapi, untuk diri sendiri? Kereta cukup la :) [Baru first year, dah berangan macam2 farah ooi! HAHA]

Okayy, nak harap ayah belikan kereta, insyallah tapi tak sampai lagii. Seru tu tak sampai lagi kan ayah? heee maybe dapat kancil ka viva ka peugeot satu. HAHAHHA tuu pasal kereta yang MUNGKIN dapat kan, yang mampu, yang boleh diberi sebagai hadiah. Cewwah. :D Tapi kalau kereta macam ni?

 ò

Ohhh kereta idaman! Kereta Barbie yaww é


Ha, ini yang real punya. Cun gilosss *_^ comellllllllllllllll !

Volkswagen New Beetle

Okayy, agak melampau kan kaler pink gitu. Agak agak macam gedik, macam overr.
Tapi.... Ada aku kisah? HAHAHA
Fine, mengancam sangat kaler pink.



Kalau kaler ni??




 ò

FUHHHHHH! MELETOP! 
Terbaikkkk C


Dah dah, nafsu segala bagai dah mai dahh.. Hahaha haishh nak jugak, nak jugak kereta ni. NAKK!
After get master degree beli kereta ni, kalau degree ja tak cukup kot! Hee. Encik Y, postponed kawin dulu boleh? Ngeeeee.

Mari tidurrrr. Sapa nak join naik beetle merah malam ni? Marii join mimpi saya hihi

2 899 ohsemm people!:

fanasya said...

melampau nih ! HAHAH. :D prefer to pink moreeee !! hehee

the Dutchess said...

merah lagii menawan lah! :D hihi *mimpi*

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)