Sunday, December 26, 2010

163 - entry hot.

Aku tak paksa orang ikut cakap aku. Aku pun tak rela perbodohkan orang.
So, takdak hak orang lain boleh buat macam tu kat aku kan?

Lagi satu masalah ha, tu boyfren orang, siap tuliss kat situ "in relationship".. Nak kata buta tak boleh, belajar tinggi. hebat kau! hahaha tapi pretend buta hati ka hapa. adoiii. Tergedikzz gedikzz buat pulun. Muka buat tak bersalah, perangai macam N. Boyfren tu pun satu la, apa kes? Kesian kami kaum lemah ni. ngoiii so takleh nak tarik tarik rambut, maki hamun, nampak sgt tak bertamadun. Belajar tinggi tinggi jadi insan berguna ya A


Ikut suka hati mak bapak boyfren tu la nak remove kau ka, block teruss ka. Jangan salahkan si gurlfren pulak hoi! Kau yang gedik. jangan hegeh2 bagitaw satu dunia, awek si polan suruh si polan remove kau. Kalau si polan tu yang RIMAS dengan kau, adehh jangan salahkan orang lain la. Private mesej pun tak perlu la bernada kecewa, terasa hati. Hormon sendiri mau jaga! ADOII!  Nak kawan, be a good friend. Tapi kau taknak, siap seronok kalau diorang tu break. entah duk breakdance ka hapa depan lappy tuu. LIKE noh relationship orang dah single :D GOOD LA BABE!

enough is Enough. Karma babe ingat taw! Orang taw kau lawa cun giloss, ngorat la anak datuk ka raja lagi baguss doe! Heee J

4 899 ohsemm people!:

ezne ezureen rashid said...

same as me!!
serius meluat weh pompuan mcm tuh.. rabun tahap power beribu kot kann
huhuh
susah sgt ka nak tgok orang lain bahagia?? T_T

the Dutchess said...

memang! masalah jiwa betoi. MENYAMPAH. adoiii org bahagia pun salah ka.

♥iyien♥ said...

aduh~sgt hotlah ! setuju2 !

the Dutchess said...

hahaha mmg HOT la kann. heee :D

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)