Tuesday, December 28, 2010

167 - Siapa tak kenal.

Sapa tak kenal Fatin Liyana kan? Dia budak medik. Tapi tak nerd macam budak medik pun. Cunn giloss baju2 dia, cool giloss style dia. Aku tak berani dress up macam dia! Sekali tengok macam model, dua kali tengok ahh dia bakal doktor babe! :D

Salute u babe! Otak pandai, image ada, style meletop. Complete package. INI memang aku salute. Tabikk springggg!!

Combination warna pun cantik lah baju2 dia. EEEE geram tengok! HAHAHA orang muka putih, badan lawa pakai apa pun cantik kan. Okay, sedarkan diri kau farah =.= Kesedaran utama : Kulit mesti putih, kena tinggi, otak kena ada. Aishhh. Tengah jeles secara sihat ni. kuikuikui

Jadi mentor I boleh dak? :D

0 899 ohsemm people!:

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)