Friday, December 31, 2010

Bye. Hello!

Esok tahun baru. Esok start Rabbit year. Hari baru, umur baru, baju baru, beg baru, boyfren baru. Aipp tidak tidak! hahaha boyfren lama lahh :)

Simple wishlist for tahun baru :


  1. DEKAN LAGI SEM DEPAN! harap sangatttt okay! Sebab ada impian baru tahun depan. kikiki
  2. Tak nak overr load shopping dah. Membazir itu amalan syaitan. Baru nak insaf kau farah =.=" Baik simpan duit demi angan angan ke Jerman lagi baguih!
  3. Jadi nerd sikit. :D no more heels to class please! Seniors aku cakap "Ketinggian kasut menunjukkan years korang kat sini" Entah diorang dengki ke ape yang ckp camtu. Paham tak aku cakap? Example : First year : Flats. Second year : 2inch heels. 3rd and 4th year : Kasut yang mengancam yang boleh menyebabkan kecederaan ( ni kasut yang fashionista-berani-mati ) okay, aku pakai kasut sukan lah pi klas? amacam? HAHA
  4. Jadi anak berguna! :)  Kalau boleh solat subuh tuu kau jangan abaikan ya farah! Please jangan asyik harapkan rumet kejutkan :{ haishhh.


That's all :) Wishlist panjang panjang pun bukan nak buat kan, so simple sudahhh. Hope this will work out!
Bye 2010. Hello 2011!! *_^ give me luck for my new era. 20-an. Oh no! 


0 899 ohsemm people!:

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)