Monday, January 24, 2011

Prepared.

Assalamualaikum! :D heee.

Terima kasih kepada kamu, yang puji blog saya yang di renovate ni kan. Macehhh :D actually simple ja kan.

okayy, 4 hari lagi aku balik. Ehh kira 3 hari lah, boleh? Senyum. Packing dah sudah. Over excited kan. Lantak. Aku semangat nak balik. Kumpul semangat nak hidup kat sini =.= Macam s*cks kan. Tak pun. Aku yang buat teruk lebih. Masalah banyak sangat. Luar dalam, complete buat aku jadi miserable.

Lecture nutrition, SUMPAH aku tak paham apa lecturer tu duk bebel kat depan. Dah la suruh tanya pakcik Google kalau tak understand. Kalau tak understand jugak, bukak encik Youtube pulak dia kata -.-" KONON nak paham lebih mechanism dia. Hampehhh la. Boleh buat research ka bukak youtube tuu. Fine. Bukan dia nak cakap , "U all kalau tak faham, datang bilik saye bla bla bla" Tolong lah bagi aku nyawa. Haish.


Mikrobio sumpah best! Gelak. Enjoy gila. Lecturer sempoi. Ni aku sayang lebih kat dia :) Yang lain, suam-suam kuku lah. Just follow the flow. Aku tengah semangat nak raya cina, boleh diorang bahagi-bahagi assignment puloks kan. Benci. Aku tak nak fikir pun. Pikir nak balik ja dalam otak aku ni. PEACE A


Pasal F, jangan tanya aku. Biarlah rahsia dulu :) heee


pai pai!


Dutchess says : Note to sarra ; Maria Elena Zarul is famous amous blogger. check it out babe!

2 899 ohsemm people!:

sarra azzam said...

weyh, tipoo la tu microb best..nk tmuntah darah ijau da km kt cni..
p/s :: nk taw jgk F tu spa????

♥ the Dutchess said...

best la beb! heeee :D depends on lecturer anda yaaa! hehe

F tu manusia! that's all :)

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)