Saturday, January 29, 2011

Puas hati.

Assalamualaikum. :)

Hye semua.

Segarnya udara Perlis. Gelak. Metaphore lahh. Tapi better dari udara di KL kan. For sure.
Alhamdulillah, selamat jugak sampai dekat rumah tercinta. Dapat jumpa adik2, jumpa parents. Tu yang terbaikk kan :) KONON nak bercuti gila dekat rumah ni. Malas kena pikir yang aku ada tests, quizzes berlambak-lambak lepas CNY. Benci. Tapi, kena pikir jugak =.= ZzZzzZ Target nak 4 flat lah pulokk. Macam mustahil. Haishh.


Korang nak tahu sapa F? Gelak. Manusia la dia. Jantina lelaki. Umur dirahsiakan. Gelak lagi. He gave me a handbag. Jenama? tak perlu lah tahu.Nanti terkejut lah pulok. Senyum :) Nanti aku update later. Terkedu time dapat tu. Thanks! :D Sempat jalan-jalan lagi taw. Best.


Tak sangka semalam jumpa Ardilla and her fiance atas bas. Terkejut. Tak boleh cakap apa-apa. Tegur gitu-gitu je. Senyum :) Bahagia ya mereka.

Izyana, kawan elok-elok ye dengan J aka Encik Bubu. Senyum :) I know him dah lama la jugak. Kawan. Dia kawan baik dengan F. Haishh keciknya dunia. Kalau ada 'something' between u guys, jangan la lupa story! :D

Dah la sikit-sikit, aku pening ni. Bus leg tak lega lagi. (ingat naik flight je ke dapat jet leg. HAHA) Ha, terima kasih untuk my sis, gave me such a lovely blouse. Sayang awak ketat-ketat. :)

Buubooiii!

2 899 ohsemm people!:

Maryam :) said...

farah, naek bus apa hri tu? :)

♥ the Dutchess said...

naik mara liner :) heee mary naik sani kan??? nampak nabil n ammar jugakkk

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)