Sunday, January 23, 2011

Random.

Assalamualaikum kamu! ya kamu :)

Amacam belog I, ada gaya macam diary budak-budak tadika tak? Kalau ada contest belog childish-like macam ada chance nak menang ni. kuikuikui Just edit belog ni jadi simple mimple. Ewwahhh, betoi la kan :) Lagipun, I sekarang ni suka benda yang simple pulaks. Crowded looks cheap. Ayat sapa tah =.= Ngaku cepat! Penat taw seharian edit benda alah ni. Ni I bagitaw lagi ni, I penat ni. Gelak besar.


FYI, I dah jumpa pengganti baru Y. Sekarang I pilih F pulak. sweet kan Farah & F. Double F gitewww 
Senyum cepat kawan-kawan. :) 




FYI lagi, si Dutchess hari ini berjaya jua akhirnya keluarrr dari kepompong LARA hidup. Gelak. Keluar pergi mana? Pergi TIMES SQUARE. Entah betul ke tidak, macam terserempak Maria Elena. Google tengok who is she. Senyum kambing.






Okay, I jeles yang amat ya. JELES. My friends shopping macam bila-sales-girls-semua-jadi-berani-mati. Paham tak? Okay, tadi ada sales dekat MOD, semua berebut pasal kasut, boots lawo tu. I tengok je. Sales dekat VOIR, pakat berebut nak amik jeans RM50 tu. I tengok je. Dekat WATSONS, ramai berebut jugak dekat tempat shampoo tuh. APAKAH?? Bingung. Tapi terus jadi histeria, handbag LV my friend beli RM55 je! OmmaaiiLV! Kalau sapu satu normal la kan, dia sapu 3 bijik sekali. Pengsan mak oii. Coach, Gucci apa jadah lagi brand tak payah sebut la babe $_$  Hadiah I untuk very-far-becoming birthday takpa jugak kan. T__T






Peliks bebenor I tengok je kan girls rebut sana sini. I ada azam baru-jimat duit. Jangan gelak. Hey, I tak dapat elaun ke,guna PTPTN macam korang. Duit sendiri mau ingat la kan :) Lagipun F nak buy me something next week. Ha, yang ni tolong gelak, sambil jeles. :D I pun tak sabar ni. Haishhh.




Actually, I pun tak paham apa yang nak cuba disampaikan dalam entry ni. Ngoiiii =.=" and I tak paham kenapa Dutchess guna perkataan I pula sebagai kata ganti diri. Pelik. Lupakan.


Pai pai!

3 899 ohsemm people!:

sarra azzam said...

spa maria elena tu?? wiki ckp nma lagu..konfius2..
btw, F tue mcm taw ja..hee^^
good to hear from u dear..
happy happy happy selaloo..
mmuahh!

ezne ezureen rashid said...

sapo F haaaaaaaaaaaaa hahahahha

♥ the Dutchess said...

sarra :search maria elena zarul babe :D heheheeee aippp.. taw sapa F??? kuikuikui.i think nope. :D


ezne : ada laaaaaaaaaa. HAHA

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)