Tuesday, February 8, 2011

Stupido

BAYANGKAN,

Naik bas pukul 10 pagi. Tapi sampai pukul 4 pagi keesokan harinya. What????????????????
Sumpah, aku nyaris mati keboringan, kebingungan, keseorangan. Stupido. Dah tau bas nak jalan jauh TOLONGLAH servis sebaik mungkin. Aku bayar mahal la woi! Mmg TRANS~ betoi lah.

Ni aku MALAS balik naik BAS ni. Naik flight kan senang. Dah tarak hati sama BAS. Benci squared 10. Lantak lah. Aku dah nak migrain, kelas hari Isnin ni, LANGSUNG aku tak boleh fokus. Demmmmmm. Sapa nak jawab? Rugi ilmu aku. Kawan siap cakap aku macam bangkai bernyawa. Fine, teruk gila lah condition aku kan.

Aku takdak mood nak layan manusia. Jangan tegur aku. Maybe aku akan trauma seminggu ni.
Buuboiii!

4 899 ohsemm people!:

MISS LANZA said...

dasat

♥ the Dutchess said...

AMAT kot =.=""

ezne ezureen rashid said...

jalan jem sama kot?

♥ the Dutchess said...

tu faktor luaran . dalaman ni yg aku tak puass hati. HUUUUUU

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)