Saturday, March 12, 2011

Aksesori Mak Enon Giveaway!


syarat-syarat:

1. ikut suka korangla nak FOLLOW atau x blog aksesori mak enon nie.eloklah FOLLOW.kang kalo pemenang dah diumumkan,tiba tiba korang yang menang,hah camna tuh kalau korang x taw.(done)

2. buat satu entry kat blog pasal giveaway nie.simple simple sudah.kalau nak buat berjela jela pun suka hati lah.jangan lupa promote promote sikit aksesori mak enon.paksaan nie!hehe kidding.

Actually tak pernah pakai aksesori shawl ni. tetapi asyik tertarik dengan koleksi mak enon.HIHI aksesori semua gojes2 sampai rambang mataku. Harga pun murah, choices pun byk. Harap-harap ada rezeki mencuba sesuatu yang baru. just trying my luck babe!! :) best dpt join giveaway ni.

3. letak banner kat atas dalam entry korang.WAJIB.letakkan jugak link ke blog nie.WAJIB.
(done)

4.WAJIB tag 5 orang kawan korang.bagitaw kat dorang yang dorang kena tag.

5. tinggalkan link entry korang kat comment entry nie.comment entry nie ok.tinggal kat tempat lain gua x layan ok.
(done)

6. tarikh tutup penyertaan ialah pukul 11.59 malam 20 Mac 2011 iaitu hari ahad.



Hadiah hadiahnya..jeng jeng jeng.........





mestilah dari koleksi aksesori mak enon.hadiah akan diberikan kepada 3 orang pemenang.pemenang akan ditentukan dengan cabutan nombor.

Hadiah pertama : Aksesori-aksesori bernilai RM30++

Hadiah kedua : Aksesori-aksesori bernilai RM20++

Hadiah ketiga : Aksesori-aksesori bernilai RM10++



p/s : just seronok-seronok! tapi still mengharap :P HAHA

1 899 ohsemm people!:

Nurul Aina Adnan said...

tq 4 joining!

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)