Wednesday, March 2, 2011

Kali ni serius.

Assslamualaikum!

Hari ini cerita pasal orang nun jauhh di sana. How are you? Missing you like crazy. Cewwah. Sekarang ni aku kena speaking. Gelak besar.


Sebab? Sebab boyfriend aku kan, sekarang kan, dia kan, dia duk jauh kan, dia study jauh kan. (Gedik gila minah ni) no one of you know siapa boyfriend baru aku. Maaf juga kepada adikku Farhana, kali ni amat secreto. :)

Skype dan YM cuma tempat bertanya khabar. Tak topup langsung dah sekarang ni. Ehh parents still kita kena call and msg kan :) Tu wajib tu wajib.


Dia study dekat United Kingdom. Tak lawak ni. Seriuss!

6 899 ohsemm people!:

mila lalola~ said...

okeh!! terbaek la datin!!! UK trosss... hehe.. likeeeeeeeeeeee

sarra azzam said...

spe spe spe spe???? bestnyeer!! doktor to be ka??

sarra azzam said...
This comment has been removed by the author.
♥ the Dutchess said...

datin mila : hehehe kebetulan yaa :) kita kenal mengenal dulu okayy!


sarra : architecture boleh?? :D hehe

sarra azzam said...

wahh! km knal x??

♥ the Dutchess said...

sarra : never! HAHAH :D

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)