Wednesday, March 16, 2011

Ketidak-puasan-hati

Assalamualaikum. Tak jawab dosa ;D

Yeayy mama sampai KL ptg ni. Bajet lah macam aku boleh sambut kat KLIA nuh. Tuh lah ayah, tak bagi lagi farah bawak keta mai sini. zZzZZz =.= kan senang kalau transport ada.huihuihui apakah things yang mama shopping disana. WAAAAHHHH *_* dengki dengan Farhana ya, boleh la rebut tanpa I kann.sobs sobs. Mama update status FB tadi. Kangen bangat sih sama kamu. ceececece speaking indon lak >.< (Tetiba rasa nak balik rumah lagi weekend ni).

Tapi itu semua tak mungkin. Tests dan presentation sedang beratur panjang ni. #_# Tunggu lah 5 minggu lagi farah, dan kau akan merdeka jua!

Okay, stop sudah. Test microbe malam ni. Wish me luck!

Buubooi!

2 899 ohsemm people!:

REDMINIBEE said...

SALAM AND HYE...;D
WOWW..MAMA U G INDON KE.?
SURE BAWAK BALIK SOMETHING BESH TUK U..;D
ANYWAY,FEEL FREE TO JOIN REDMINIBEE CONTEST YEA.??;D

♥ the Dutchess said...

hye youuuu! hehehe yup,dy bru balik jer. okayyy, insyallah i join *_^

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)