Monday, March 21, 2011

Love you forever.

"Teriak ja. Mama ada"

"Mama paham. Lelaki kebanyakkan mmg jahat. Dah kawin pun curang, apatah lagi bercinta"

"Luah ja semua, mama ada."

"Lepas ni, cari laki hidung tinggi macam pakistan, dapat anak lawa2"

"Lupa ja laki pendek muka kemek tu. Tak hensem pun kan?"

"Mama tak cerita kat sapa2, ni rahsia kita. Ayah pun will never know"

"Farah dah besaq. Pandai jaga diri taw kat sana. Anak mama dah matured"

"Anak mama lawa. Sapa kata tak lawa? See the mama la kan."

"Cari engineer ka doktor lepas ni. Konon arkitek, tapi planning apa pun tak jadi."

"Sorang pi, 10 yang mai taw."

"Toksah teriak lama2, pi sembahyang, layan La Tahzan pulak"

"Mama ada, ayah ada, kami semua ada. Farah kena kuat. I love you dear."

"Allah dah tetapkan jodoh kita. Redha ja na. Better person waiting for you right now."

*Time ni serius ayaq mata aku berderu2. Really thinks that mama marah aku. Nak story pun slow2 gila. See, mama saya cool kan. Alhamdulillah, luah semua dekat mama, aku semakin kuat :) Secreto apa lepas ni takmo dah, saya luah semua! She is truly my bestfriend forever. Air mata pun kering dah. Eye gland aku kering kontang. Fuhh dah puas. (Adik ijat pun kalut nak jawab tepon tadi, "KAKAK EYAK". Tgk, adik sendiri pun boleh taw. RINDUNYAAAAAA)

muka kami nak sama kan! HAHA
sayang ampa laaaa!


2 899 ohsemm people!:

♥Intan♥ said...

mama is everything right? lupakan orang yang tak setia. banyak lg ada farah. hehe!
p/s: kita genk sekarang! muehehe

♥ the Dutchess said...

intan : yaaaaa. mama adalah segalanya! hehe :D betui3. berlambak lagi kot.

p/s : yeayyy! geng kitaa >.<

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)