Wednesday, March 2, 2011

Meroyan means Tension.

Assalamualaikum! :D

Tak perlu kata apa. Sekarang pukul 2 pagi dah @_@ Aku rasa aku dah insomnia. Disease yang susah tidurrrrrr malam. Salahkan assignmentsss yang keliling pinggang, jangan salahkan diri sendiri kau farah! >.< Aku baru siapkan lab report microbio. Fuhhh! tolong loncat gedikgedik cepat!! :D Gumbira sungguh la hatiku. SEKSA habaq hang report segala bagai ni. Nutrition tak payah habaq la. =.=" macam ambik medik la pulak hafal segala benda. (medik lagi susah, i know)

silalah jamu mata. Cantik kan mereka ini =.="
bau pun amat harum! hmphhh

Semenjak cuti midsem hari tu, aku tak keluar dari UPM langsung >.< percaya lahhh! amat ajaib. Tak ka dengki kepada roomate yang tiap minggu keluar shopping. Meroyan jugak la kannn (sambil tariktarik rambut). Mood nerd dah sampai, kerjakerja berlambak. Jadi aku berjanji untuk lebih otak cerdas, badan sihat, aku maybe keluar hirup udara kota this week ^_* 

Katil dah panggil! chalo beteh, tum haara katil hai panggil :)
Bye u olls!

The lesson for today : Jangan lah tangguh assignments anda di kemudian hari. Anda akan menjadi tidak waras, dan rasa seperti nak cekik roomate sendiri akibat tension. gunalah masa sebaiknya. Assignments due date week 10 kan! Ayuhhhh kita siapkan :D

2 899 ohsemm people!:

sarra azzam said...

smua study pon susah..huhu..
sgt2 kagum ngan kebolehan anda mnghasilkan microbe tue..dasyatt!

♥ the Dutchess said...

hahahaa macehhh :) amat laa susah =.=" hmmmm

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)