Monday, March 21, 2011

Saya okay!

Tak habis habis lagi ka cita aku down? Takkkk. Saya dah okay. :)
*masih dlm construction emosi*

Cuma, pathetic sangat kan. Orang cakap, "tak baik bina masjid lepas meruntuhkan masjid orang lain." Cewwah!

Babe, saya penat. Awak dah rampas pun dia tu. Jaga leklok lah. No more kaitan dengan dia. Saya sekarang nak cari kehidupan lebih bermakna pulak. *sebelum ni tak berapa sangat kot* Jeles ke segala bagai saya buat ngan dia dulu? 3 tahun babe. Awak setia-nak-mati lah ngan dia tu, baru u got memories just like me. Now bahagia kan. So, tak payah tuduh aku nak rampas balik. Tak kuasa! Feeling unsecure pulak, pesal? Allah Maha Kuasa kan.Mungkin, karma dah begin.

Aku dah puas. *statement kejam gila* Ko amik lah bekas aku. Ingat guys je ke leh buat statement macam ni. Huhhh! Jangan PM inbox aku, nak serang macam machine gun. AKU TAK CONTACT LANGSUNG BF KESAYANGAN KO TU. Memalukan babe, ko budak klate yang alim. Peliks kelakuan macam ni.

Nak salute, tetiba tak jadi lah. At least aku tak alim, aku tak jilat balik apa yang aku dah ludah.
Dutchess says : To my girlfriends and kakak, thanks sebab support. Yeahhh, u all give me some strength. Maaf lah lately posts aku pasal heartbroken, ala-ala macam hilang arah hidup. Nahh, i deserve better man :) Apa kita perlu buat, CHILL *_^



0 899 ohsemm people!:

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)