Thursday, March 10, 2011

Tak sempurna.

Hampa tak perfect. Hang pun sama. Aku lagi lah tak perfect. NOBODY IS PERFECT YOU KNOW!

Kalau dia siap assignment awai ka, dia pulun pi tanya lecturer ka (hampa kata dia bodek lebih), itu hak dia na. Hampa takdak hak nak kata pa. At least dia GEDIK (konon) tu dia siap jugak kan kerja dia. Not like u, so much babbling sana sini, tapi habuk asap apa satu pun tak nampak =.=" Tak perlu muka cuak sebab dia mampu buat assignments sambil tengok movie KOREA sambil makan sambil main game. Dia hebat kan. Hang mampu ka?

Tolonglah, semua belajar tinggi2, tempat sama, kolej sama, katil sama bilik lain2, at least semua kena paham kan situasi macam mana. Kalau kawan kita tengah down, support please. Kalau dia tengah happy, tolong happy sama boleh? Dengki, cemburu semua benda ni tak sepatutnya ada kot. :) CHILL!

Dia tak lawa, dressing tak cun-giloss, perlukah kata direct "PUJI" depan mata things macam tu? Maruah orang wei maruah orang. Consider sikit lahhh. Kesian dia. At least puji dia comel, berat sangat ka? Manusia kita panggil kawan la macam ni? Hmm. (sambil termenung)

Hampa buat kerja hampa, dia buat kerja dia. Hidup kan senang. Tak payah buat teruk :)

DIA tak sabaq nak balik perlis esok.

2 899 ohsemm people!:

aswin farrah said...

hang in there. ignore them :)

♥ the Dutchess said...

insyaallah :) redha jerrr kan

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)