Saturday, April 2, 2011

Girlfriend baru.

Dah dua malam Makcik Alia duduk bilik aku. Akibat roomate aku menghilang.


Menghilang?


Ya. Dia kawin lari dengan boyfren dia.
.
.
.
.
.
.
.
.


Haha.Mampoih kalau Nana baca ni :P sorry yang! hehe lawok saja. Actually dia Perak doing some coursework. Kejam UPM ni. Memang suruh bebudak macam, research sana sini. Tapi, best what. :)




So, aku ber-camping dengan Makcik Alia. Aku suka panggil dia makcik. Macam manja-manja gitu. Kadang-kadang panggil dia ahjumma jugak. (ahjumma-maksud makcik dalam Bahasa Korea) HAHA tapi Alia lagi kejam, panggil aku ahjussi. Means pakcik. =.=" Apa kess. 


Kat UPM, kat kolej, kat fakulti, semua aku rapat ngan makcik ni. Dia si pengarang jantung hati aku buat masa ni. hehe. I love you! Cehh, macam lessy aku ni. Tapi mmg sayang dia lebih laa. Aku teriak ka, gelak ka, sedih ka, kecewa merana semua dia ada ngan aku. Thanks wehh tolong jadi tisu sejati kat aku :) Tepuk-tepuk-tepuk Sayang! Sayang! Sayang! *dengan aksi (Budak UPM ja paham kot)


Plus, makcik ni orang Utagha. Means Utara :P hahahaha so, miscommunication ka tak pernah berlaku. Dia kata kat aku, aku kata balik kat dia. hee! Hak dia, aku buat macam hak aku jugak. Well, kamcing gilaaa arrr. Makcik kafe kata muka kami nak sama. Sama ka?


okay, muka aku nerd gila. Tu makcik peneman setia.
Ni time Baktisiswa!! terbaik :)


Hope we will make up more great memories Alia!

sumpah aku sayang ang wei. :)

3 899 ohsemm people!:

ezne ezureen rashid said...

mmg muka ampa sama pun haha

♥ the Dutchess said...

hahahhaa yala tuu :P

nana hunny said...

kawin lari??? apakah?? siap farah! haha

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)