Saturday, July 2, 2011

Dah tengok Sekali Lagi :)

Assalamualaikum!

Tajuk entry pun dah macam hepy. HAHA Memang hepy pun, overrr excited jugak sebab memang duk mengidam lama dah nak tengok ex boypren iaitu Shaheizy Sam berlakon terencat sikit -____- Encik F pulak syok tak sangga dapat tengok Lisa Surihani tuuuuuu.



Mula-mula bergaduh jugak dengan Encik F , Transformer? Sekali Lagi? Transformer?
Sekali Lagi?
Keputusannya, "Kita tengok Sekali Lagi." "Nak tengok Transformer you keluar dengan membe-membe lah". Hihi macam kejam, tapi reasonable kan?

Rating cerita ni : 5 star! Heee best! Cuma ending macam tak puas hati sikit -____- Korang kena tengok wei! Sedih, lawak, romantik.awwwww!  Macam ikan siakap masak 3 rasa pulak :D

See muka hepy, tapi berminyak :) haha! PEACE

P/s : Asyik post macam cintan cintun banyak sangat dah, annoying ke =_= Promise, lepas ni cakap benda seriuss seriuss pulak.

Buuboooi! 


8 899 ohsemm people!:

aMira~ said...

waahhhh! sape Mr. F tue??hehe..igt farid kamil tadi.hehe..best la tu da tgk SKALI LAGI tu!jelesssss...

ezne ezureen rashid said...

cissssssssssssss aku memang kenai lah mamat tepi tuh!!!!!!!!!!!!!!!!

♥ the Dutchess said...

Amira: hehe. Mmg best cita tuuuuuu. Pi la tgk :-) ehemmm encik f saya la..

♥ the Dutchess said...

Ezne : apakah?? Haha hang mna kenai :-P tipuuu

Tiramisu Fatiema said...

dah tengok jugak...best..romantik komedi..lakonan yang berkesan...cam nak tgk je "Sekali lagi"..heheh

♥ the Dutchess said...

Tiramisu : best kannn <3 jommm tgk sekali lagi..hee beli dvd pulak lah pasni..

A L I A said...

cait!!!!! patut tak mau keluaq ngan aku ngan ain noh!!!
tak pa ceq!!! aku mrajok ah ngan hg! tak mau restu!!!!!!

♥ the Dutchess said...

Alia : wehhhh yg kita janji tu hari jumaat kan, takleh sgt2..huuuu sabtu ritu leh kluaq sbb nasib jaaa T_T jgn marah syg!

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)