Thursday, August 4, 2011

Happy Birthday Roomate Sayang!

Assalamualaikum!




Lepas sahur tadi macam biasa lah nak tidurrr balik -___- tapi tak boleh tidurrr macam biasa.. Eh pelik? Feeling something tak complete. Dah niat, dah solat, dah cuci muka. Apa ya? Tak sedap perut kot.




********************************



Then, bangun, check blog lah, maklum saya tiada Fb -___- tetiba terkaku! 




Ohhh Makkk Datuk!


Birthday roomate tersayang rupanya :) This is for you! Happy 21st Birthday sayanggggg.



 Roomate a.k.a kakak aku selama setahun kat UPM. Meh aku introduce you all to her ;


Nana Rahman :)

Roomate aku memang cantik. Haha dia artis :P 

*Dia orang Johor, aku orang Perlis.
Dia pendek, aku tinggi :P
Dia lawa, aku comey (haha).
Dia 21, aku 20.
Dia cakap "ekk", aku cakap "noh".
Dia ulat buku, aku ulat katil,
Dia tidur siang, aku tidur malam. 
Dia cakap macam itik, aku cakap macam ayam.
Dia suka pink, aku suka merah.*

Tapi kami tetap sayang each other! Muahh muah :D Rindu lah kat kak Nana! 

Feeling dekat roomate tak sama dengan feeling dekat mak bapak, kawan-kawan or pakwe sekalipun. Kasih sayang tu lain macam sikit :) Sharing all things with her, sharing all moments. Time aku sakit, dia lah doktor. Time aku sedih, dia lah kaunselor. Time aku happy, dia lah hugging partner. Aku rasa takda benda yang aku hide dari kak Nana ni. Kan kan kan? Kami kaki shopping, tu part paling best! HAHA bila tension study, kami main make up sambil bukak lagu jiwangs dan juga hindustan. Hardcore! Yeahhh kami memang cool.

Sayang kamu! :)

Janji aku ada roomate cool, kau ada?

Hehe, buubooiii!

5 899 ohsemm people!:

M Firdaus Mohd said...

haha.happy birtday ya s********. :D

✽ nana hunny ✽ said...
This comment has been removed by the author.
nana hunny said...

like..like..like...
terharu! thanks much rumet yg merangkap adeq tercinta..

♥ the Dutchess said...

Firdaus : haha gatal!

♥ the Dutchess said...

Nana : yeahhhh sme2 syg :-D. Hehe

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)