Tuesday, August 16, 2011

Iftar with Datins :)

Assalamualaikum!


Supposedly aku update entry ni semalam. Tapi entah pasai pa aku letih semacam, terus hibernate bila sampai rumah. HOHO. Mai nak cerita, semalam kami berbuka puasa bersama :) Siapa? Ohhh ini ha ;

Datins yang tak cukup ahli. Presenting : Farah, Intan, Nazie.

Memang macam jodoh nak ber-iftar sekali ni, sebab masing-masing craving for western food :) Thanks cik Intan yang mengajak! Kami makan di MaiCafe. Manyak manusia semalam, nasib ada tempat jugak. Ha, lupa pulak, cik Ain pun berbuka puasa dekat situ with her family. Sempat story sikit-sikit. Cik Nazie, I'm very happy for youuu! Dia yang bahagia, aku pulak rasa berbunga-bunga. Hihi. Plus, happy jugak theme raya kali ni kita geng! muahahaha. Boleh ronggeng sekali raya ni, jadi boria ^_*

Kitorang makan order set (sangat murah), nasib tak makan yang buffet RM19 per head tu. Konfemm tak habis punya. Membazir itu amalan syaitonnirrajim. 

Kepada yang takda dalam gambar-gambar ni, sila lah balik, cuti cepattt! Baru boleh berbuka cukup forum pulak nanti! Heheee

Okay, byeee! Nanti jumpa lagi tauu. :)

10 899 ohsemm people!:

ezne ezureen rashid said...

FINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! aku nak merajuk!!

Sayap Ilusi said...

halaaaaaaaaaaaaaa...tunggu la aku balik 27 nnti...T_T

♥ the Dutchess said...

Ezne : jangan merajuk sayangggggg.. Balik cpat! Nnti kita brbuka sama2 :-)

♥ the Dutchess said...

Sayap ilusi : haha. Cpt la balik

♥Intan♥ said...

amboiiiii cepat! ezne nanti balik kita buat lagi iftar dont worry hee!

mila lalola~ said...

okeh!!! mmmg x aciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!11

♥ the Dutchess said...

Intan : cepat ka?? Hehe. Cepat balik ezne :-)

♥ the Dutchess said...

Mila : cepat laa balik! Hehehe.. Jommm kita iftar sekali :-D

bahiyah.nur said...

dapat jemputan tapi tak dapat pergi ..
waaaa...jeles...mai cafe !!

♥ the Dutchess said...

Bahiyah : yaa anda amat rugi. Hehehe takpa, nnti jomm iftar skali na :-)

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)