Saturday, August 6, 2011

Pengsan DUA kali!

Assalamualaikum!

Tadi bukak Maria Elena punya blog ; and i found this!


Tengok kasut dia! Terutama cik Ezne, OhMakDatukk kan? :)








Okayyy, tarik nafas panjang-panjang. Huhhhh! Mesti korang tertanya-tanya, what's the big deal? Awat minah ni?






Fine, see this!

My mama bought this last year.  :)


Hahaha, inilah yang buat aku macam-nak pengsan 2 kali. Dah la hari tu terkejut sama dengan cik Ezne, pastu hari ni double terkejut sama dengan cik Maria Elena! Okayyyy aku memang adore dia lama dahhh :) LOL.


At first macam perlu keberanian nak pakai orange gladiator macam ni, sebab terang amat kot! Tapi mama cakap, what colour you wear reflects your self-confidence :) Terus motivated, aku belasah ja matching kasut dengan baju aku pakai. Baju kurung biru, kasut oren. Wowwww! HAHA ini tunjuk reflection yang aku jenis sempoi gilaaa,tapi kadang over confidence jugak, tu yang masalah. Thats why sekarang aku lebih tertarik cari kasut warna terang tang tang (merah,pink,green). 

Maria Elena, kita ada barang sama! Haha.. Boleh kata aku jakun, tak kisah punnn. Huahuahua. 
Buubooii!

10 899 ohsemm people!:

syakey said...

sapa tak terujaaa. hahah. kasut cantik!

teyhah said...

ocecei syok la tu haha

♥ the Dutchess said...

Syakey : Haha amat teruja kot! wahaha tq :)

♥ the Dutchess said...

Teyhah : Oittttt mesti la syokk :D

♥Intan♥ said...

mesti tgh syok kasut sama kak maghiaaaa! haha

♥ the Dutchess said...

Intan : oishhh mesti amat syok haha :-D

MISS LANZA said...

syok3 :)

ezne ezureen rashid said...

kasut aku relaiiiii dahhhhhhhhhhh ='( hahahahahhaa

♥ the Dutchess said...

Tyrah : AMAT SYOKKK! haha

♥ the Dutchess said...

Ezne : Aku sanggup pi repair kasut lepas dpt tau psai ni :P wahahaha

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)