Sunday, August 28, 2011

Simple and fun!

Assalamualaikum!

Semalam lepas seronok-seronok buat kek untuk raya, idea comel datang melompat sambil berjoget dalam naluri seorang wanita yang berwiwiwibawaawaa ini. HA HA

Howk ni, howk ni laaar ;


Mama sebenarnya nak buat kuih sarang semut, tetapi dengan innovation idea daripada aku, so terhasillah cupcakes yang comel-comel awww ni :) Benda ni amat simple dan fun!! My sis pun tumpang buat jugak, walaupun first time dia masuk dapur untuk projek kuih raya *___________* 

Cupcakes Comelss :
Base cupcakes : Sama macam base kek biasa. Tambah chocolate powder nak bagi rasa nyummy!
Icing topping : Mix icing sugar and majerin together-gether sampai kembang. Pastu tambah essence cake untuk kaler topping yang berwarna warni. Extra comel bila taburkan rainbow sprinklers :)

Cer try, cer try. HEHE buuboooi!



TEASER RAYA:




10 899 ohsemm people!:

nana hunny said...

awesome!! cup cake + mata tu..contact lens baru yer..hehe :)

bahiyah.nur said...

omd !! sangat laaah comell..
aising bnyk pakai la an...nak rasaaa..hehe

syakey said...

ewahh. pakai lens :P

comellll kot cupcakes tu.....

zakirah said...

farah!! ite tawu tu kaler ap bub bru ja p skodeng kat kdai...heheheheh

♥ the Dutchess said...

@nana hunny

hehe. mMG COMEL CUPCAKES NI. SAYANGGG NAK MAKAN :) HEE galak pakai lens raya ni!

♥ the Dutchess said...

@bahiyah.nur

Jemput datang rumah meraya utk merasa *___^ hehe!

♥ the Dutchess said...

@syakey

Hehe first try la sya :) feeling lebih sikit :D mai la rumahhh merasa!!

♥ the Dutchess said...

@zakirah

Hehehe. Rahsia rahsiaaaa taww :P

M Firdaus Mohd said...

huish, dah ada ciri wanita idaman lelaki Melayu terakhir ni.

♥ the Dutchess said...

@M Firdaus Mohd

Oishhh mesti laaa :) hehe!

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)