Wednesday, September 28, 2011

Ohsemm lah sangat!

  • Sepatutnya aku dah tido time ni. Tapi sebab galak construct balik belog aku, habih semua T___T camna nak bagi comel macam dolu-dolu ni??? Ohsemmmm farah ohsemmm.


  • Esok ada Lab Chemistry lagi. Pukul 9 PAGI. Pukul 1 aku masih mengadap laptop ni. Ohsemmm farah ohsemm.


  • Dengan personal prob tambah dengan study punya prob. Tambah-tambah la ohsemmm. Ohsemmm lah sangat farah!


  • Aku sakit kepala. Lagi best sakit perut pulak. Indigestion mungkin. Melantak ikut sedap perut. Ohsemmm farah ohsemmm!


  • Hari Khamis aku balik rumah. HAHAHA yang ni kompem memang TOTALLY OHSEMMM! Sila jeles. :D Jumpa orang-orang kesayanganssss! Whoaaaaa. Ada sebab PENTING kenapa aku perlu balik minggu ni. 


Jeng jeng jeng. Nanti aku update later bebeh. Mari pejamkan mata, agar esok aku boleh bangun dengan rela hati ke kelasss ^____^





*Ps /: Lecturer Chem aku orang Indon, tapi stay dekat Korea dah 8 tahun. Cool kan? Ottoke?! Hihi.
Sebab tu aku semangat. Baguss....


Celoteh insomnia,

3 899 ohsemm people!:

C.M.Hasib CH said...

memang ohsemmm.. haha

nana hunny said...

tu dia!! good job bebeyh!!

POSH76 said...

blogwalking

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)