Monday, October 24, 2011

Busuk dan Buruk.

Assalamualaikum!

Lama tak menjenguk belog yang paling ugly dalam dunia ni T____T ini akibat tangan sendiri yang gatal renovate belog busuk menjadi lebih buruk. #sambilgigitjari.

Tadi sempat ubah sikit-sikit. Hmm still UGLY. Yeahhhh I know T___T Nak update ni pun, tekan button New Post terusss BLANK. OhhhMakkDatuk >.<" Aiyoooo. Kes berat ni. Mungkinkah feeling terhadap belog dah hilang?? Jangan farah jangan, FB pun engkau takde, ni pulak belog. Sumpah mati katak kau sorang-sorang nanti. #monologdalaman

Ehemmm orang main TweetTweet sekarang ni, best tak korang?? Haha macam teringin! Malu tapi mahu :P

Cuti ni pun aku taktau nak buat apa. Tak larat dah qada' tidoq aku. Terlebih sudahh. Ohh lupa nak gitau aku cuti seminggu sebab midsem. Sekali deepavali punya cuti. Tapi sumpah aku tak sambut. Cuma hibernate dekat rumah. Cuti raya haji 5 hari nanti. Mungkin aku balik, mungkin tak. Sebab tiket mahal. Dan mungkin aku patut beli kasut dengan duit tu. Ohh YES dah dekat :)
 #Apakah ini? Lagha. Haihhhh.

Ada test Chem nanti balik next week, tapi aku tak sentuh notes langsung. Terror kan aku? #sengihkambing. Macam hang dapat 100% farah ooi.

Cukup lah aku merapu malam ni. Nak tidurrrrr. Bosannya!

Buubooiii!

2 899 ohsemm people!:

bahiyah.nur said...

buat la twitter!
best!

nana hunny said...

akhirnye blog da ade colour! haha

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)