Wednesday, October 26, 2011

whatsapp best gilaaaaaa

Assalamualaikum! Apa khabar semua? Tudiaaaa skema gila ayat. Haha. Aku kaku nak taip ni sbb update guna cikPeria tersyg..bkn buah peria ya..nama mnja utk Android kesygn :-D Just aku jakun hari ni nak u olls taw betapa syoknya ada app. Whatsapp. Try google sndri ye. Free sms. Sapa takmo??? Ahaha..so brtambah jakun la aku. Krdit x kurang sikit pun bila aku msg Encik Y. Dan amat best bila msg ala-ala Yun Seong dan Na Na dlm City Hunter tu. Comelsss! Hehe. Whatsapp sebijik mcm BBM tu,tapi ni lagi ohsemmm! ;-) coollll sangattttt. Itu saja la yang aku nak merepek utk hari ni. Sekian. (camna nak upload gmbar dr sini errr tak reti) Buuubooi! 12.54 p.m via Blogger.Android ver.

0 899 ohsemm people!:

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)