Thursday, November 3, 2011

Rezeki Rezeki. Alhamdulillah!


  • Assalamualaikum!


Semalam dapat rezeki makan sate. Sate Kajang yang sedapppppp sangat! HEHE dah la besor-besor. Makan secucuk pun feeling betoi.

Ohh lupa, rumet tersayang yang belikan. Masih aku tak dapat kenal pasti macam mana dia boleh sampai Kajang tanpa pengetahuan aku -____-" Semalam dia lepak bilik ja, lepas aku balik test dia dah hilang. So, aku ke bilik Alia sayanggg untuk berrrrstay-up buat kerja. Hmmmm dah aku tengah kusyuk nak buat Lab report, rumet call suruh balik bilik pulak. (Nanti aku update betapa tensionnya buat Lab report tu, sampai macam nak teriak) Aku tak boleh la nak tinggal kerja aku camtu ja kan, so aku suruh dia simpan sikit untuk aku. Sampai lah aku tertidurrrr dekat bilik  Alia. Memang macam nak teriak semalam. Ahhh nanti aku cerita.


So, pagi hari ini yang cukup indah, burung-burung pun berkicauan, aku bangun lambat! Alia punn sama -__-" Kelasss Statistik kami ponteng. Statistik okayy. Memang rugi yang amat. TAK SENGAJA! Bertambah nak teriak lah aku. Ini semua salah Lab report. Wuwuwuuuwuuu. Aku balik bilik dengan perasaan hampa, tapi then aku nampak benda ni atas meja ;

Wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! *___*

Disebabkan sate ni dibungkus elok, diikat ketat, aku perangat (panaskan) dalam rice cooker aku. Ya, aku bawak rice cooker dekat kolej. Tiap hari aku masak nasik sendiri. Jangan jeles. HEHE :D 


Terpanaskan sampai nak kering kuah T__T

Lepas tu aku menjamu selera sorang-sorang. Memang ohsemmm la lone ranger macam ni. Amat sedappp! Rezeki aku pagi ni makan sate ^__^ Nyummm Nyummmm. Dan dijamin masih elok, tak basi. 

Sampai sekarang aku tak nampak lagi bayang rumet aku. Musykil betol. 
Jommm packing beg nak balik rumah, Adiosssss!

3 899 ohsemm people!:

nana hunny said...

terharu! weheee

ezne ezureen rashid said...

memang ratu ayaq mata sungguh.. hahahhahhaha... buat yg terbaikk.. kunci jam bagi jaga wehh.. rugi kalau skip kelas.. jgn teriak! :P
take care

♥ the Dutchess said...

memang rugi punnn T___T

alarm bunyi pun aku xsedaq, payahhhh laaa.... huhu
kena teriak lah, macam-macam rugi dah. hadoiiii

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)