Friday, December 2, 2011

Contest 'Candid Time'

Terima kasih cik Bahiyah sebab tag saya! Hehe. Baru sempat nak join contest kali ni, semua tests dah berjaya diharungi dengan tenang :) Harap tak terlambat walaupun dah beratus manusia dah join lamaaaaa contest ni. Phewwwwwww!



click banner untuk maklumat lanjut *___~


Aku pilih gambar ni ;


Time ni paling terbaik. Semua dah besar, tapi kami tak pernah rasa kami dah besar.
Yang suara comel dah jadi suara katak, yang kulit licin dah berjerawat batu.
Yang comel dah jadi masyammmm. :)
I love my adiks. My sweet and sour part of my life.


Untuk tuan empunya contest :

Ohhh awak memang cantik manis dengan lesung pipit tuuu! Bukan bodek, memang comel sangat.
Belog comel, tengok cik Muna lagi comel ^__^
I hope I win. HAHA apa-apa pun bolehhhh~
Tapi kalau dapat LOMO memang terbaikkkkkkkk! boleh candid pic my adiks lagi banyak!


Anda ditag :


DONE! ^___*


0 899 ohsemm people!:

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)