Friday, December 16, 2011

Family stories | Good luck Kawans!

Assalamualaikum.

Dah bersawang belog aku. Maaf, tak cukup masa nak mengadap belog ni sekarang, fokus kepada perkara lebih mustahak kini. Lagi 2 minggu nak final, cuak.

Last week, family datang. Not a big deal for you, but very big deal for me. Walaupun tiap semester depa mesti datang at least once jumpa aku. Sayang ayah, sayang mama! Teehee ^___* Aku bukan anak manja, cuma anak kesayangan. Hewhewhew. Dapat hadiah birthday dari mama tu yang paling terharuuuu.


Untuk adik-adik comels aku, diorang anggap datang KL sebagai bercuti. Ehh memang bercuti pun kan.

Random pictures uploaded. Sebab aku malas nak susun ikut order. Ya, aku memang pemalas.


Lepas ambik aku dekat UPM, ayah pulun ajak makan sate Kajang. Tiap kali datang KL tu la tempat wajib ayah. Feberet lettewww! Lepas tu kami solat Asar dekat sini ;

Masjid Besi @ Putrajaya

Cantik kan? Siap ada lif, pastu open air sebab semua palang besi,
sejuk je ^___^ BEST! enviromental friendly gitu.

Mat ijat cayangggggg   nommm nomm nomm

Beloved adiks. Kangen!

Sepatutnya buang masa dalam Petrosains, tapi tickets SOLD OUT!
Keciwaaaa semua, lepak buang masa dekat tasik.

"Baby, ada dolphin ngan fish dlm tuuuu"
Mat ijat tak terpedaya pungggg =.="

Dah banyak kali aku mai sini.
Tapi first time hangout dengan adiks. Yeahhh no parents!
Hewhewhew

Pelikkkkkkk! Tapi ni sebab excited depa boleh keluar KL
dengan kakak, with ayah permission! Hoorayyy!

Maafkan my bro, dia tak reti guna handphone lagi =.=""" 

Zoo Negara, learning untuk Mat Ijat 
kakaks dengan abang pun tumpang. Lama dh tak sampai Zoo.
So, equally Jakun semua! Haha

Cer teka 2nd largest turtle in the world ni duk buat apa?
Sesuai untuk tatapan 18SX sahaja. #_#
Bebudak kecik semua buat muka curious,
mak bapak pakat tak taw nak explain macam mana. Hihi

Giraffe yang tinggi dan friendly. HAHA 

Hyppos yang AMAT SEXYYYYY! Auwww.
Tak senonoh tau. 

Gajah ni LAGI AMAT FRIENDLY.
Ajak orang shake hand dengan trunk dia.
Eeiiii macam nak peluk. Adorable 

Errrrrr what type of bird is this?
LUPA. Tapi good teamwork ditunjukkan.

King of the Jungle.
Tapi action je lebih singa ni, macam berlakon =.="
Buat act bila nampak camera. 

SIStaaaa 

ELLE jeans jacket, tapi posing macam model Victoria Secret.
LOL. Love this, love thissss

Pasar Chow Kit.
Ingat comel ke?

Tak puas hati betul tudung Ariani ni.
Bolat bolat. Mama yang belikan, kalau tak jangan harap aku nak pakai =.=

Budak yang excited nak pi TS, walaupun tak terpancar di mukanya :P
HAHA

What the heavy breakfast??? HAHA.
Laparrrrrrr.
Penat ronda KL, penat shopping dengan Mama, penat jadi GPS ayah, penat layan karenah adik-adik, semuanya penat! Tapi, berbaloi. Cannot compare tiredness with happiness when you are being with the loved ones. 

Khas untuk kawan-kawan dan juga bloggers yang akan menghadapi FINAL EXAM tak lama lagi ;

GOOD LUCK ^___*
hoping the best, expecting the worst.
so think first.

0 899 ohsemm people!:

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)