Wednesday, January 18, 2012

Omooo Omooo!


Alhamdulillah. Dah sampai rumah ni haa.
Heaven amat heaven walaupun tak buat apapun,
goyang kaki depan tV, tweeting on phone, layan Mat Ijat masyam.
Best kan kan kan? 

Terima kasih Yusrin Faiz for yesterday.
Fuhh fuhh tak sangka kuat shopping jugak,
kita geng lah! Soulmates ;)

Terasa diri ini awek Korea. Omooo!
Mata bulat dah jadi sepet haa ;)

Bukan setakat shopping benda-bukan-keperluan-tetapi-kemahuan,
malah bookshopping pun bolehhhh.
Terima kasih kerajaan Malaysia for the voucher 1Malaysia. Ngeh3!


Yusrin Faiz penat melelong cari buku GIS tapi tak jumpa.
Suruh assistant Kinokuniya cari pun tak jumpa jugak?

Aku buat rilex je, sebab dah borong novels pun. LALALA
YF : "Cantiknya, macam awek Korea"
FS : *blushing*
YF : "Tapi awat make up macam gangster? Kak long ka ni..."
FS : *tampar dahi sendiri*

Alahai, spoil mood tau. Baru nak perasan.

Short update jugak kali ni.
Malas. Jet lag konon :P
Buubooiii!


4 899 ohsemm people!:

nana hunny said...

nguuu..suka yang ni..
atototo suweettt..
kak long serdang kan..haha

♥ the Dutchess said...

Nana : Ehehe! mesti laa, kak long la sangat kan.. ;)

♥Intan♥ said...

aku dah kata dulu kan hang macam korea ;) hihi!

♥ the Dutchess said...

Intan : Hahaha disebabkan oleh eyeliner kot! realiti mana sepet punn.. ;)

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)