Tuesday, January 31, 2012

TembakGambar



Hari tu first time pergi photoshoot.
Actually nak girlfriends hang out ja, pastu tukar jadi shoot suka2,
last2 jadi shoot untuk tudung bawal forever pulak.

Ladang tebu, dan redah jalan tanah sampai tasik. Ya, ladang tebu ada tasik.
Aku baru tau tempat cantik tu.
Wajib pergi Big Field juga lepas tu. hehe
Layan aje.

Yang kuning tu Iqbal, yang tonggek tu Alimin.
Diorang photographer hebat. Cer search dalam Facebook.

Ambik feel tebu ~__~ 


Intan & Farah


Tengok dan gelakkan diri sendiri.

The Models :

Ain Tehah : Red Spark

Farra : Tender Turqoise

Ajnee : Striking Yellow

Intan : Swirly Purple

Manja-manja pulaks.

Eh, terjumpa ayah Alia Zuber lah :) 

Wide view 


Aicewah. 

Sepatutnya banyak lagi.
Dan banyak sangat untuk diupload.
Dan lembab pulak kat blogger ni.

So, dekat page Alimin dengan Iqbal mungkin ada lagi.
Pandai-pandai la nengok.

Thanks Intan, Ain, Ajnee.  
Thanksss Iqbal dan Alimin jugak :)
Sporting gila noooooo *trademark Iqbal*
Lots of fun, and experience. HAHA

6 899 ohsemm people!:

nana hunny said...

cantekkkkkk!! suka sgt!

The Bahiyah Rahman said...

aishhhh....please..i request u tutorial tudung bawal belit2 cenggitu...awww
hot kot
p/s:hmpa p big field pkai dress mcm tu, org tgk pelik dak? cek maluu

♥ the Dutchess said...

Nana : haha tenkiuwwww :)

♥ the Dutchess said...

Bahiyah : wah.request jgk? Haha. ramai jugak tnya style gitu. Nanti i buat tutorial. Insyaallah :)
P/s: yupp,kami pi camtu jaaa,org tgk pelik,tp kami buat dekk jaa hihi. Xpyh malu sgt! Confidence :)

cik najihah said...

fara....cantik weh

♥ the Dutchess said...

Cik Najihah : tenkiu :) hehe

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)