Friday, February 17, 2012

Kegemaran.


Sepanjang aku cuti semester ni,
aktiviti yang sama ja aku buat tiap hari.
As always bibik and babysitter. :)

Tapi ada jugak aktiviti lain yang best jugak,
and jadi kegemaran!

Seperti hang out dengan girlprengsss :)
Makan-makan mahupun pergi gym.


Lepas ni nak pergi lagi okayyyy! BESHH ;)



Kegemaran selalu-buat ;


Yang ni wajib. Nanti balik sana dah susah jumpa T__T
Ya, mama selalu ikut sekali :) banyak kali!
Comel tak? Dating bawak emak, korang ada? #hehe


Yang ni kegemaran baru. Not laksa, love laksam!
Lagi sedap, ada crunchy taugeh sikit.


Karok sesorang aje dekat rumah. LALALA
Nak feeling overr pun takpayah malu, ;) #laguKegemaran



Satu lagi kegemaran terkini, #eh Tak berapa terkini pungg.
Semua luah dekat sini ~____~



Duduk dalam bilik goyang kaki, tenung cermin,
kata "eh comel jugak aku"
Kegemaran jugak tu. #HAHA


Buubooiii! :)

P/s : Boleh dah kot start packing beg ;(

8 899 ohsemm people!:

ezne ezureen rashid said...

pi gym x ajak!! HAHAHH

♥ the Dutchess said...

Ezne : baru pi mnggu lepas la! hahaha jomm,lenkali kita pi ;)

C.M.Hasib CH said...

Datin2 g gym.. whoa!! haha.. XD

♥ the Dutchess said...

@C.M.Hasib CH haha! Kenape? Tak pcye? :p

The Bahiyah Rahman said...

kegemaran yg last sekali tu sempoi. hehehehhe...

♥ the Dutchess said...

@The Bahiyah Rahman haha! well, duk biasa buat kannn hewhew ;)

zulhilmi tempoyak said...

rjinyewww....

heee...

tumpang tnye,,,single lg ke ape ni.. ;p

♥ the Dutchess said...

@zulhilmi tempoyak haha. Mesti la tak single :) tak reti bace ke.

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)