Saturday, March 24, 2012

Permanent Addiction

Assalamualaikum.


Just passed killer testssss for this week. Yang confident dan mampu buat aku tersenyum waktu jawab  cumalah paper Spanish. Terima kasih pengaruh telenovela TV3 yang setia aku duk tengok selama ni. Profesora Salina pun bagi nickname Spanish aku Rosalinda tau! Hehe. Paper lain tu patutnya aku tak study sangat pun takpa, macam tak berapa boleh jawab sangat pun. Haih. Cuba lagi farah, CUBA.


Hola, yo soy Rosalinda.
Huekkkk! :P


Ohmaiiii, apa aku update tak kena tajuk ni kan. Haha. Actually these are MY TRULY ADDICTION :


Leopard cokelat yang paling disayangi kerana tidak pernah mengecewakan si pemakainya.



Unique. Walaupun Aliaa kata mengerikan. So what ;) HAHA



Leopard blause K-pop style. Adore much!



Selipar dan flats pun wajib Leopard la kan. *__^


Handbag Leopard dah jumpa kat Times Square. Cantik!
Tapi tak beli pun kannnn ~___~
Tunggu ada rezeki lebih sikit nanti. 


Nampak sangat kegilaan aku terhadap benda yang Leopard print ni. Tapi, aku bukannya animal-killer, yang sanggup pakai real kulit Leopard yang garang, tangkas lagi vogue tu. Astagha, tak sanggup. So, lepas ni kalau nak kasi hadiah, beli la yang ada Leopard print. Confirm aku sayang dan ingat hampa sejuta tahun. #Ehh HAHA

" You are what you wear. "

So, aku ni kira Leopard la kan.
Garangnya. Hihi

*blogshop tak buka lagi, tapi ramai dah order personally. Terima kasih :)

4 899 ohsemm people!:

syakey said...

amboihhh farah ;D

♥ the Dutchess said...

@syakey amboi amboi amboi! haha ;)

Rtp Farra Arisha said...

we're the same! i'm happy to have the animal print, especially the dresses hiks. ;)

♥ the Dutchess said...

@Rtp Farra Arisha Yeayyyy gang! Hehe we r brave people. ;) so cool animal printed dresses!

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)