Saturday, May 19, 2012

Sapu Debu


Assalamualaikum!

*sambil sapu sawang*
Dah berdebu belog ni haa.

Lama tak update bukannya sebab malas, tapi sebab banyak sangat cerita.
Nanti muntah dengaq aku membebel. Maklum lebih membebel kat Twitter je sekarang ni. 
Senang.

Life is just unpredictable.
Hujung sem macam ni assignments bertambah.
Gilew kan? Kan? Menci.
Pastu kena la korbankan masa yang sepatutnya dihabiskan menonton Korea.
Anyoyoyo*



Ha, Ijat masuk hospital. Pastu mama pulak.
Ijat throat infection, mama suspek denggi.
Kan dah gabra. Terus balik, tu boleh update belog senang hati. PEACE (Y)
Nasib dua-dua dah okay, Alhamdulillah!
Hari Ibu tiap tahun mesti jadi benda tak best, tahun lepas accident tahun ni kes sakit pulak.


Untuk Pasha,
Happy very belated Birthday sayang.
And I am sorry for the.... You knew that right :(
*airmata mengalir dipipi*

Cukup-cukup.
Sekarang tinggal 3 minggu lagi nak stay kat U.
Exam week pulak seminggu ja. Heaven *muka sombong*
Lepas tu HOORRAAAYYYY 3 bulan! Muehehe

Adios!
Chiao.

0 899 ohsemm people!:

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)